Farma: Nemanja zatečen dolaskom bivše devojke!
0 komentara

Objavljeno 13.04.2010 u 15:55

Producenti šou programa Farma napravili su pravu pometnju kada su sinoć kao specijalne goste žurke doveli Milana Topalovića Topalka i Grand balerinu, Draganu Milošević.

topalko11 Farma: Nemanja zatečen dolaskom bivše devojke!

Iako su razmirice i ljubomorne scene između trenutno jedinog para u Lisovićma Nemanje Stevanovića i Milene Ćeranić iz dana u dan sve intezivnije, organizatori su rešili da još više podgreju atmosferu. Pa su sinoć na žurku doveli Nemanjinu bivšu devojku Draganu.

Mladi par je bio zatečen kada su na vratim svog trenutnog doma ugledali Draganu, koju je Stevanović ostavio zbog sadašnje devojke Milene. Iako je tokom cele večeri atmosfera bila napeta, sve je kulminiralo kada je muzika počela da svira pesmu Poljem se širi miris tamjana, miriše cveće kao moja Dragana. Ćeranićeva je u tom trenutku prišla društvu u kome su bili Nemanja, Topalko, Dragana i drugi fameri sela svom dragom u krilo i naglas rekla: Samo za Draganu!

nemanja milena Farma: Nemanja zatečen dolaskom bivše devojke!

Milena i Nemanja su se poverili sinoć jedno drugom da je cela situacija u kojoj su se sinoć našli najverovatnije potekla od ideje Saše Popovića, pa su mu se sinoć i zahvalili za nezaboravnu žurku.

Izvor: Story.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player