Farma: Izbačena Marina Perazić!
0 komentara

Objavljeno 06.12.2009 u 10:01

Publika i Đuro „palica”, kao takmac za izbacivanje, bili su preveliki zalogaj za nekadašnji seks simbol Marinu Perazić, tako da je ona sinoć napustila Pinkovo VIP gazdinstvo.

MARINA Farma: Izbačena Marina Perazić!Tome je prethodila krajnje „ratoborna” nedelja temperamentne Riječanke koja je u minulih sedam dana po nekoliko puta uspela da se posvađa sa svima u kući. Glavni razlog je naravno bio njena neskrivena ljutnja zbog izbora za „slugu” koji vodi u nominacije, a zatim i, kako je jednom prilikom rekla, „osećaj da joj se bliži kraj”…

Međutim, po dolasku u studio nakon izbacivanja, Perazićeva nije delovala naročito utučeno, ili se barem trudila da ne deluje tako, potencirajući da joj je drago i da se zbog napuštanja Farme oseća odlično.

- Vraćam se svojoj porodici i svom pređašnjem životu, što znači da nemam razloga za tugu, naprotiv – naglasila je, Marina nadovezujući se na pitanje voditeljke zbog čega se poslednje nedelje ponašala prema ostalim ukućanima kako se ponašala, odnosno, zbog čega je sa svima bila na ratnoj nozi?!

marina perazic farma Farma: Izbačena Marina Perazić!

- Samo zato jer su apsolutno zaslužili da im kažem sve što sam im rekla i učinim sve što sam učinila – objasnila je, na kraju Marina Perazić.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player