Faithless ponovo u Beogradu 24.aprila
0 komentara

Objavljeno 24.03.2010 u 10:20

Sjajni britanski bend „Faithless” 24. aprila nastupiće u beogradskom „Belekspo centru” i uz koncert u Skoplju (23. aprila) započeće evropsku turneju.

faithless Faithless ponovo u Beogradu 24.aprila

Sister Blis, klavijaturistkinja grupe „Faithless”, kaže da Maksi, Rolo i ona ne mogu da dočekaju nastup u Beogradu, ističe neverovatnu energiju srpske publike i najavljuje veliki šou, kao što smo i navikli od sastava „Faithless”.

- Obožavamo nastupe u Srbiji, publika je čudesna! Prvi put kada smo dolazili 2004. bili smo impresionirani neverovatnom energijom srpske publike. Za razliku od većine drugih bendova koji, ne znam zašto, retko sviraju u istočnoj Evropi, mi volimo koncerte u ovom delu Evrope jer publika je fantastična. Svim našim srpskim fanovima želim da poručim: Ne možemo da dočekamo koncert u Beogradu. Donesite sa sobom pozitivnu energiju i… napravite buku!- dodala je Sister Blis.

Budući da je menadžment benda insistirao na smanjenom kapacitetu, u prodaju je pušteno samo 2.500 ulaznica, koje se po ceni od 2.990 dinara mogu kupiti u „Bilet servisu”, „Eventimu” i „Kard servisu”. Ako želite da uživo čujete „Faithless”, bolje je da požurite jer, po rečima organizatora – karte se prodaju ko alva.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player