Facebook drama: Rada Manojlović protiv Seke Aleksić
0 komentara

Objavljeno 02.12.2009 u 10:44

Nove fotografije Seke Aleksić, uslikane u jednoj nemačkoj diskoteci, postale su predmet interesovanja na nekoliko internet stranica.

rada manojlovic Facebook drama: Rada Manojlović protiv Seke Aleksić

Da li zbog nove frizure ili neobične kreacije, folk zvezda se našla na meti brojnih komentatora, a jednu od rasprava pokrenula je upravo njena koleginica Radmila Manojlović.

Tačnije, Rada je na svom „fejsbuk“ profilu objavila link koji vodi do Sekinih slika i napisala „obavezno pogledati“ i stavila osmeh.

 Facebook drama: Rada Manojlović protiv Seke Aleksić

Usledili su komentari njenih prijatelja, koji su se uglavnom sveli na opaske tipa „strašno“. Mlada pevačica se maksimalno suzdržavala od komentarisanja svoje starije koleginice, pa se samo povremeno ubacivala u konverzaciju uzvicima „jao“.

U želji da saznamo s kakvom namerom je mlada zvezda „Granda“ dala ovakvu „reklamu“ starijoj koleginici, pozvali smo je i čuli sledeće:

- To je moj privatni profil, gde imam mali broj prijatelja i ne mogu da verujem da vam je neko to rekao. Nisam imala lošu nameru, niti je ideja bila da se rugam Seki, već sam smatrala da su te slike zanimljive i želela sam da ih i drugi vide. To je cela priča i ponavljam da to nisam javno uradila, već na svom privatnom“ fejsbuk“ profilu – rekla je Manojlovićeva.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player