Eva i Toni proslavili godišnjicu braka na Hvaru!
0 komentara

Objavljeno 09.07.2010 u 12:45

Eva Longorija i Toni Parker treću godišnjicu braka proslavili su u sredu na Hvaru.

eva longoria tony parker Eva i Toni  proslavili godišnjicu braka na Hvaru!

Svečana intimna večera, koju su zajednički organizovali poznati hrvatski ugostitelji Ivan Buzolić i Frane Šerka, održana je na hvarskoj tvrđavi – Fortici. Eva i Toni večerom su bili i više nego oduševljeni, a nežnosti su razmenjivali uz zvuke violine i klape.

“Sve je to organizovano u strogoj tajnosti. Dogovorili smo se za to još pre dva i po meseca. Pevala im je jedna hvarska klapa i na violini svirala studentkinja Muzičke akademije, Marica Bilibić iz Splita. Termin smo im namerno organizovali u sumrak, oko 20 sati, a dočekali smo ih uz šampanjac, šumsko voće i zvuke klape. Stvorena je jedna romantična atmosfera – gorelo je 70-ak baklji a po podu su bile posute ružine latice”, prepričao je za poznati kuvar Frane Šerka.

franeserkahranazalongoriuiparkera 662 Eva i Toni  proslavili godišnjicu braka na Hvaru!

“Ova je večera je bila kruna njihov putovanja.  Bili su vrlo opušteni, vrlo su zaljubljeni i bez obzira na nas koji smo bili tamo, razmenjivali su nežnosti i ljubili se. Nakon večere smo im za uspomenu dali na dar poznatu hvarsku čipku koju od agave u samostanu pletu benediktinke. Dobili su salvete sa svojim imenima i datumom i to ih je oduševilo”, ispričao nam je Frane Šerka.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player