Džoni Dep stigao u Srbiju!
0 komentara

Objavljeno 13.01.2010 u 11:46

Jedan od najboljih svetskih glumaca, Džoni Dep sleteo je juče u 12.23 časova na beogradski Aerodrom Nikola Tesla privatnim avionom kojim je došao iz Beča, da bi nakon kratke posete produžio helikopterom za Mećavnik.

dzoni dep Džoni Dep stigao u Srbiju!

Oko 13 časova, ispred ulaza u VIP deo aerodroma, pojavili su se Emir Kusturica, te njegov sin Stribor. Pozvali su vozače džipova, koji su se parkirali nedaleko od ulaza, kao i brojno obezbeđenje. Za to vreme, sa krova aerodroma nekoliko naoružanih specijalaca pratilo je šta se dešava na ulazu. Posle skoro sat vremena, vrata su se otvorila, a na njima se u svom opuštenom, ekscentričnom fazonu pojavio Džoni Dep!

Sa pletenom kapom na glavi, žutim naočarima i kosom do ramena, Džoni se nasmejao, zastao, pogledao okolo, te mahnuo brojnim fotoreporterima i novinarima. Devojka iz mase je viknula: „I love you, Johnny”, a on je nasmejan odmahnuo rukom.

- Dep nije izašao iz aviona odmah po sletanju, jer je spavao tokom leta, pa je nastavio malo da spava i kada je sleteo – rekao je kroz smeh jedan od organizatora na Aerodromu Nikola Tesla.
Pošto je ušao u sivi džip, Džoni se rukovao sa Emirom, te upoznao sa njegovim sinom Striborom, a nakon što mu je obezbeđenje spakovalo stvari u gepek, dva velika crna džipa su ih okružila i nesvakidašnja filmska ekipa uputila se u kabinet predsednika Srbije Borisa Tadića.

U srdačnom razgovoru, Kusturica, Dep i Tadić proveli su petnaestak minuta, američki glumac se posebno interesovao za stanje u srpskoj kinematografiji i mogućnostima domaće produkcije, a pričali su i o Mećavniku. Posebno zanimljivo bilo je kada su se Tadićeve ćerke Maša i Vanja slikale sa glumcem koga obožavaju kao Džeka Speroua, junaka filmskog serijala „Pirati sa Kariba”.

dzoni dep boris tadic Džoni Dep stigao u Srbiju!

Maša i Vanja su Depu poklonile svoj crtež na kojem je Džoni u liku čuvenog gusara, što je raspoloženi glumac oduševljeno prokomentarisao rečima kako liče na njegove ćerke.

Domaćin, Emir Kusturica, Depa je na Mećavnik doveo helikopterom. Tačno u 16.15 časova na improvizovani helidrom ispred kuće reditelja u Drvengradu, sleteo je helikopter u kome su se nalazili Džoni Dep i Kusturica, a sačekali su ih novinari i članovi odbora za doček.

Po izlasku iz letelice, Kusta koji je pilotirao, i popularni glumac su se izljubili, a zatim je devojka u narodnoj nošnji prišla Depu i uručila mu kesu sa promotivnim materijalom „Kustendorfa”.

Nakon toga, njih dvojica su ušli u Emirovu kuću na veliku žalost mnogobrojnih znatiželjnika koji su se okupili u Ulici Ive Andrića na Mećavniku, virkali krozprozore i nadali se da će imati priliku da izbliza vide holivudsku zvezdu.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player