Džoni Dep oduševio i Tanju Savić
1 komentar

Objavljeno 18.01.2010 u 20:05

Folk pevačica Tanja Savić upoznala je u petak veče američkog glumca Džonija Depa koji je bio specijalni gost kod reditelja Emira Kusturice na filmskom festivalu „Kustendorf” na Mokroj Gori.

tanja savic Džoni Dep oduševio i Tanju Savić

Tanja se u društvu kolege Stevana Anđelkovića sasvim slučajno našla na Kusturičinoj VIP žurki organizovanoj u Depovu čast, jer se vraćala iz Višegrada gde su nastupili za doček pravoslavne nove godine.

Pevačica nije skrivala oduševljenje što je upoznala Depa.

- Stevan i ja smo na poziv prijatelja svratili kod Kusturice na VIP žurku koja je upriličena povodom dolaska Džonija – kaže Tanja i dodaje:

- Depu su me predstavili kao popularnu pevačicu u Srbiji, što je njega oduševilo. Proveli smo u prijatnom razgovoru oko petnaestak minuta i moram da priznam da je na mene ostavio fenomenalan utisak. Jako je lep, drag i zrači neverovatnom toplinom i nežnošću koja ne može da se opiše rečima. Po meni izgleda mnogo bolje uživo, nego na televiziji.

Pevačica je tom prilikom konačno upoznala i omiljenog reditelja Emira Kusturicu.

tanja dzoni Džoni Dep oduševio i Tanju Savić

- Budući da su Stevan i Milica Todorović učestvovali u Kusturičinoj operi „Dom za vešanje”, puno su mi govorili o njemu kao odličnom reditelju i surovom profesionalcu. Nas dvoje smo obavili jedan kratak razgovor te večeri, koji je na mene ostavio lep utisak. Zasad nismo govorili o poslovnoj saradnji – zaključila je Tanja.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

1 komentar

  1. Tesko da Dzoni Dep moze da ostavi lepsi pol ravnodusnim. Sjajan je glumac, a verujem i osoba.

Odgovori

Get Adobe Flash player