Džerard Batler u provodu sa Katarinom Radivojević
0 komentara

Objavljeno 24.04.2010 u 09:54

Džerard Batler, poznati škotski glumac koji boravi u Beogradu zbog snimanja filma „Koriolan“ Ralfa Fajnsa, posle dva dana snimanja okusio je čari beogradskog noćnog života, te se sa našom Katarinom Radivojević provodio u klubu „Plastik“.

gerard batler plastic belgrade Džerard Batler u provodu sa Katarinom Radivojević

Dok je nesvakidašnji di-džej trio, Nenad Radujević, Sandra Perović i Bata Spasojević podizao atmosferu u prepunom klubu, oko pola dva sata iza ponoći u klubu „Plastik“ pojavio se Džerard Batler u pratnji jedne od naših najpopularnijih glumica Katarine Radivojević.

U tom trenutku pun klub se okrenuo ka ulazu. Svi su želeli da se upoznaju sa njim. Džerard se smestio u separe sa Katarinom, a potom se upoznao sa di-džejevima te večeri – Nenadom, Sandrom i Batom, te mnogim manekenima i manekenkama koji su te noći bili prisutni. Uz zvuke muzike osamdesetih, Batler je zaigrao.

Ubrzo je Katarina Radivojević napustila klub i ostavila Džerarda u društvu svojih prijatelja iz Hrvatske. Odlična žurka se nastavila do ranih jutarnjih časova, a Batler je napustio klub oko šest časova ujutru.

katarina radivojevi1 Džerard Batler u provodu sa Katarinom Radivojević
- Bilo je fenomenalno. Odlična žurka. Bilo je toliko ljudi da su na kraju ulazili u bekstejdž. Batler je došao sa Katarinom, ali ja s obzirom na to da sam uposlen kao di-džej, nisam mogao mnogo vremena da provedem sa njim. Oni su bili sa, da tako kažem, ekipom iz našeg modnog sveta. Upoznali smo se i mogu reći da je veoma prijatan – kaže jedan od naših najboljih kreatora Bata Spasojević, a njegova prijateljica Sandra Perović, naš poznati televizijski novinar, navodi da joj je bilo mnogo drago što se upoznala sa Batlerom, budući da je u film „Koriolan“ uključena od samog početka.

Podsetimo, Džera­rd Batler je stigao u Be­ograd pre četiri da­­na, a ost­­aje tri nedelje.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player