Džerard Batler stigao u Beograd!
0 komentara

Objavljeno 21.04.2010 u 09:56

Popularni glumac Džerard Batler je juče ujutru došao u Beograd, a danas će se pridružiti ekipi filma „Koriolan“, u kojem zajedno sa Ralfom Fajnsom tumači glavnu ulogu.

gerard butler2 Džerard Batler stigao u Beograd!

Dolazak Batlera je bio planiran i ranije, ali je nekoliko puta odlagan zbog haosa u avionskom saobraćaju koji je prouzrokovala erupcija vulkana na Islandu.

Pravo je čudo i da je juče uspeo da dođe u Beograd, a kako saznajemo, za to je najzaslužniji Batlerov agent, koji je, ko zna kako, uspeo da bukira avionske karte, a glumac koji se proslavio ulogom kralja Leonide u hitu „300“ na beogradski aerodrom je sleteo nakon dva presedanja.

Tokom boravka u Beogradu Batler će biti smešten u predsedničkom apartmanu hotela „Hajat“, čija je površina 250 metara kvadratnih. U luksuznom apartmanu koji se sastoji iz nekoliko prostorija nalaze se i kupatilo obloženo mermerom, sauna, klavir.

Planirano je da Batler u Beogradu ostane do kraja nedelje, a danas će snimati nekoliko masovnih scena. Da podsetimo, Džerard Batler u „Koriolanu“ igra Tulija Aufidija, zapovednika Volščanske vojske i zakletog neprijatelja rimskog generala Koriolana, koga glumi Ralf Fajns.

gerard butler ralph phines Džerard Batler stigao u Beograd!

Batler, koji je igrom slučaja na prvu audiciju otišao baš za ulogu Koriolana u londonskom pozorištu, u šali kaže da mu je trebalo deset godina da dobije ulogu.
- Ovo je briljantna adaptacija i za mene je velika čast što ću igrati sa Fajnsom, Vanesom Redgrejv i Brajanom Koksom. Ralf je divan čovek i genije i sa ogromnom strašću je ušao u realizaciju ovog projekta. Budući da on glumi Koriolana, a ja njegovog velikog neprijatelja Tulija Aufidija, Ralf me sada stalno zove Tulije – izjavio je Džerard Batler, koji je nedavno ispričao da je svakog dana u teretani naporno vežbao kako bi se pripremio za ulogu.

- Tulije je neustrašiv i polako se vraćam u formu i žestoko treniram. Naravno, rat ne bi trebalo da bude zabavan, ali zaista se radujem saradnji sa Ralfom – rekao je Batler.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player