Džerard Batler оduševljen Kajom!
0 komentara

Objavljeno 04.05.2010 u 16:35

Izgleda da među holivudskim glumcima vlada prava pomama za srpskim pevačicama!  Posle Danijele Vranić, koju je startovao čuveni Ralf Fajns i prošao kao bos po trnju,  Katarinu Kaju Duvnjak prošle nedelje opsedao je ni manje ni više nego Džerard Batler!

batler kaja  Džerard Batler оduševljen Kajom!

Slavni glumac se u ponedeljak uveče sa društvom obreo u popularnom beogradskom klubu „Mister Stefan Braun“, gde je uživao u koktelima i haus muzici. U neko doba, u VIP sektor gde je sedeo ušetala je i Kaja, po mnogima jedna od naših najlepših pevačica, pa je sasvim razumljivo što je Batler zabalavio nad njenom pojavom.

„Kako smo ušli u klub nabasali smo na Batlera. Znala sam odranije da je on jedan od Katarininih omiljenih glumaca i nije me začudilo kada mu je prišla i zamolila ga da se slikaju, što je on sa oduševljenjem prihvatio. Nakon što su se fotografisali, Džerard je pred svima počeo da joj deli komplimente. Sećam se, rekao joj je da ima specifičnu lepotu, da mu se dopadaju njene usne. Ona mu je ljubazno zahvalila i krenula u svoj separe, ali je on nastavio, ovoga puta sa pitanjima zašto odlazi i da li bi želela da mu se pridruži“, priča jedna od Kajinih prijateljica koja se te noći zatekla na licu mesta.

batler 2  Džerard Batler оduševljen Kajom!„Videla je koliko ima sati i šta Batler u stvari želi pa mu je objasnila da je u provodu sa suprugom Urošem. On je na to opsovao i prilično smoren povukao se u svoj separe. Kada smo dva sata kasnije odlučili da krenemo na splav ’Blek panters’, uhvatio ju je za ruku i pitao kuda će. Objasnila mu je da smo pošli na mesto gde se peva tradicionalna srpska i romska muzika, na šta je on insistirao da pođe sa nama. Na ’Pantersima’ smo se svi smestili za isti sto, a na njegovo insistiranje Kaja je zapevala ’Jorgovane’ i ’Zagrli me ti’, što je njega ostavilo bez teksta. Kao mutav je zurio u nju, ali ona stvarno nije obraćala pažnju na njega, već se sa Urošem, koji se nekoliko dana pre toga vratio iz Poljske, bez prestanka ljubakala“, zaključuje naša sagovornica.

Izvor: Svet.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player