Dragana: Zahvalna sam Saši Popoviću zbog ulaska na Farmu!
0 komentara

Objavljeno 28.06.2010 u 11:43

Dragana Milošević, koja je kao trećeplasirana osvojila 20.000 evra, poručuje da će zapušiti usta dušebrižnicima koji su govorili da nije dovoljno poznata da bi se takmičila na „Farmi”.

DRAGANA MILOSEVIC Dragana: Zahvalna sam Saši Popoviću zbog ulaska na Farmu!
Grand balerina sebe vidi kao voditeljku TV takmičenja „Zvezde Granda”, koje će od jeseni emitovati TV Pink.

- Volela bih da ostanem na malim ekranima, ali u ulozi voditeljke. Ako mi Saša Popović predloži da vodim „Zvezde Granda”, ispunio bi mi se san da postanem voditeljka. Na „Farmi” su mi neki zli jezici govorili da nisam poznata ličnost. Nisu bili svesni da to izgovaraju sa mnogo ljubomore i zavisti. Ako postanem voditeljka, videćemo šta će onda pričati – kaže Dragana.

Ona kaže da joj se ne dopada što se mnogo pričalo o njenoj vezi sa Nemanjom Stevanovićem i poručuje da nikada javnosti neće pokazati sadašnjeg dečka.

- Naučila sam na sopstvenoj grešci! Nakon jednog lošeg iskustva nikada sebi neću dozvoliti da pokažem dečka, pa da mi se to obije o glavu. U vezi sam  sa dečkom koji me u potpunosti razume. Iako sam na „Farmu” ušla sa etiketom bivše Nemanjine devojke, pokazala sam da je to iza mene. Nemanja i Milena me apsolutno ne zanimaju. Toliko su me vređali i ponižavali sa ciljem da me izbace iz igre. Hvala bogu, to im nije uspelo. Narod je u meni prepoznao iskrenu i normalnu devojku. Zahvaljujući porodici i direktoru Popoviću, koji me je nagovorio da uđem na „Farmu”, dokazala sam sebi i drugima da nema tih para zbog kojih bi sebe dovela u situaciju da psujem, vređam i ponižavam – kaže Dragana.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player