Dači Ikodinoviću smeta što Nataša stalno izlazi
0 komentara

Objavljeno 30.01.2010 u 18:48

Vaterpolista Dača Ikodinović gostovanjem u “Ami G Show-u” potvrdio da nešto ne štima u njegovom braku sa pop pevačicom Natašom Bekvalac.

natasa i daca Dači Ikodinoviću smeta što Nataša stalno izlazi

Priče o bračnim trzavicama Dače Ikodinovića i pop pevačice Nataše Bekvalac u poslednje vreme sve su učestalije, a da nešto u njihovom braku ipak ne štima potvrdio je Dača svojim ponašanjem i izjavama.
Naime, u sredu je popularni vaterpolista gostovao u emisiji Ognjena Amidžića “Ami G Show”, i iako nije želeo da govori o svom braku,kroz nekoliko opaski dalo se primetiti da je Dača nezadovoljan.
Šuškalo se da vaterpolisti smeta što Nata stalno izlazi po beogradskim klubovima sa ljudima koji njemu ne odgovaraju, a on je to indirektno potvrdio.

- Nataša se okružila nekim bespolnim ljudima kojima se poverava i kojima više veruje nego roditeljima, sestrama i meni – zaključio je Ikodinović.

Dača je prokomentarisao i bivše momke svoje supruge.

- Nataša mi se svidela još godinu dana pre nego što smo se upoznali, međutim, kada sam u novinama video da je ona u vezi sa starcem Fočom od stotinu ljeta, odustao sam – rekao je Dača za, pretpostavlja se, Miodraga Kostića sa kojim je lepa Nata godinama bila u vezi.

Izvor: opera-17.com

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player