Cvele našao novu devojku!
0 komentara

Objavljeno 23.03.2010 u 11:29

Novosadski maneken Vladimir Cvetković Cvele, kojeg je folk diva Ceca ostavila pre dve nedelje, izgleda da nije dugo tugovao u samoći.

cvele jelena kirovic Cvele našao novu devojku!

Naime, u subotu uveče, u hotelu „Splendid“ u Bečićima u Crnoj Gori, Cvele je po završetku revije „Pal Zileri“ uhvaćen u nežnom zagrljaju sa tamnokosom lepoticom od koje se nije odvajao cele večeri, a za koju smo jedino saznali da se zove Jelena Kirović i da njena porodica spada među bogatije u Crnoj Gori.

jelena kirovic Cvele našao novu devojku!

Lepa Crnogorka je na svom Facebook profilu postavila zajedničke fotografije, a na zadirkivanje prijatelja zbog novog dečka odgovarala je zagonetnim osmesima.

Inače, uprkos Cecinom i Cveletovom ćutanju, u poslednje vreme mogu se čuti nepotvrđene informacije da je razlog za raskid ovog para finansijske prirode.

Naime, prema rečima izvora bliskog bivšem paru, ležerne trenutke odmora na Kipru maneken je iskoristio da se požali Ceci kako zbog njihove veze svi njegovi poslovi stagniraju i da primeti da zbog toga što je svuda prati u stopu ostaje bez para. Posle samo nekoliko razmenjenih rečenica na ovu temu stiglo je i do konkretnog pitanja – Cvele je rekao Ceci kako bi se osećao opuštenije kada bi ona sa 300.000 evra pomogla njegov biznis!?

Ceca je šmekerski prešla preko ovog pitanja, ali je usledilo njihovo odaljavanje, pa su posle samo nekoliko dana raskinuli, da bi se odmah potom folk diva sa sestrom Lidijom vratila u svoju vilu na Kipru da odahne i od bivšeg dečka i od pritiska medija.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player