Ceca platila knjigu „Grabljivica 2″ 1.000 evra
0 komentara

Objavljeno 09.12.2009 u 10:17

Književnica i novinarka Simonida Milojković predstavila je u restoranu „Šumatovac” drugi nastavak knjige „Grabljivica”, čiji je prvi primerak za 1.000 evra kupila folk zvezda Ceca Ražnatović!

ceca i vlada Ceca platila knjigu „Grabljivica 2 1.000 evra

Posle aukcije, koja je trajala desetak minuta, Ceca je dala najbolju ponudu i dobila knjigu sa Simonidinom posvetom. Književnica je rekla da će novac dati u humanitarne svrhe.

Milojkovićeva, koja je u prvoj knjizi iznela šokantnu ispovest beogradske sponzoruše Violete, u drugom delu nastavlja priču u Nemačkoj, gde njena glavna junakinja živi sa suprugom.

- Kada sam otišla u Nemačku da potražim Violetu za nastavak priče, morala sam da se predstavim kao inspektor da bih imala pristup ženama koje se bave prostitucijom. Tamo prostitutke izdaju fiskalne račune kada naplaćuju usluge. Zato se borim da se i u Srbiji prostitucija legalizuje – rekla je Simonida.

simonida i zeljko samaradzic Ceca platila knjigu „Grabljivica 2 1.000 evra

Osim Cece, koja je došla sa dečkom Vladimirom Cvetkovićem, promociji su prisustvovali i Biljana Ristić, Suzana Mančić, Isidora Bjelica, Hafa i Danijela Karić, Željko Samardžić, Ivan Plavšić.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player