Ceca: Nisam trudna!
0 komentara

Objavljeno 11.01.2010 u 12:27

Vest koja je ovih dana uzburkala javnost – da je Ceca Ražnatović trudna sa svojim dečkom Vladimirom Cvetkovićem – ispostavila se ipak kao netačna!

svetlana ceca raznatovic Ceca: Nisam trudna!

Kako folk diva kaže još ne namerava da rađa treće dete, a i njena veza za Cveletom je tek u začetku, tako da je prerano da nešto u tom pravcu planiraju.

- Očigledno je da pojedinci bolje od mene znaju sve šta mi se dešava, pa su tako saznali i da sam trudna pre nego sto sam ja to znala. U nekoj drugoj situaciji bi to možda bilo i smešno i da sam drugačija osoba, mogla sam sa tim da se šalim i kažem: „Da, nosim trojke, čekajte me sutra ispred bolnice.“ Ali sa takvim temama se ne treba šaliti. Niti sam se verila, prsten je bio poklon za Novu godinu, a naročito nisam trudna. To bih sigurno znala, a i ne bih mogla da sakrijem. Ozbiljno razmišljam da tužim nekoga zbog takvih dezinformacija koje konstantno o meni plasiraju – izjavila je na tu temu Ceca.

Ipak, ne treba da čudi što se Ražnatovićevoj ovo dešava jer je već godinama, osim njene muzike, i njen privatni život u žiži javnosti. Medijima je posebno interesantna u tom smislu otkad se prvi put u javnosti posle Arkanove smrti pojavila sa novim izabranikom i predstavila ga kao svog dečka.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player