Ceca neće na Eurosong!
0 komentara

Objavljeno 04.02.2010 u 11:33

Ceca Ražnatović, po svemu sudeći, ipak neće biti kandidat za predstavnika naše zemlje na predstojećem „Evrosongu“ u Oslu!

ceca Ceca neće na Eurosong!

Iako se prethodnih dana pisalo da je pevačica čak odložila odmor kako bi se videla sa Goranom Bregovićem i preslušala pesme koje on radi za to takmičenje, od njihove saradnje neće biti ništa!

Podsećanja radi, ovih dana se uveliko spekulisalo da je Ceca „već viđena“ u avionu za Oslo sa našom delegacijom, a povod za ovakve priče dodatno je podgrejala Bregina izjava da pevačica ima sve potrebne kvalitete za predstavnika Srbije na „Evroviziji“.

ceca bregovic Ceca neće na Eurosong!

- Od toga nema ništa. Niti je Ceca preslušala Bregovićeve pesme niti razmišlja o „Evrosongu“ – rečeno  je u pres službi folk zvezde, dok su u taboru Gorana Bregovića i dalje pri odluci da ne komentarišu ništa u vezi s takmičenjem i finalnim izborom kandidata.

Ovih dana se u krugovima bliskim RTS-u mogla čuti nezvanična priča prema kojoj je Ceca navodno pristala da učestvuje na „Evrosongu“, ali pod uslovom da otpeva sve tri pesme, a da publika SMS glasovima izabere onu koja će nas predstavljati u Oslu.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player