Britani Marfi nije umrla prirodnom smrću, muž pod istragom!
0 komentara

Objavljeno 23.12.2009 u 15:09

Rezultati obdukcije tela tragično preminule glumice Britani Marfi pokazali su da holivudska lepotica nije umrla tzv. prirodnom smrću, već da ju je dokrajčio miks lekova koje je konzumirala, isto kao Majkla Džeksona ili Hita Ledžera, javljaju američki mediji.

britani marfi Britani Marfi nije umrla prirodnom smrću, muž pod istragom!

Takođe, isti javljaju kako je Britanin suprug, Sajmon Monjak pod istragom. Sajmon je policiji postao sumnjiv nakon što se usprotivio daljnjim veštačenjima i nakon što su na noćnom ormariću glumice pronađene desetine lekova, od kojih su neki glasili na Sajmona, a neki na Britaninu majku Šaron.

brittany marphy simon monjak Britani Marfi nije umrla prirodnom smrću, muž pod istragom!

Britani je pila Klonopin i Ativan protiv depresije, Topamax protiv migrene, Methylprednisolone protiv gripa, antidepresiv Fluoxetine, Carbamazepine za dijabetes, Vicoprofen i Hydrocodone protiv bolova, antibiotik Biaxin, Propranolol za srce i Vicodin.

Takođe, Britani je svu svoju imovinu ostavila majci Šaron, a supruga je ostavila bez dolara, što je istražiteljima dalo dodatni podsticaj da krenu u istraživanje Monjaka. Sumljivo im je delovalo i to i što su neki lekovi glasili na njegovo ime,  što jasno upućuje na to da je Sajmon znao da se ona bori s ovisnošću, a nije preduzeo ništa da joj pomogne.

brittany marphy simon monjak1 Britani Marfi nije umrla prirodnom smrću, muž pod istragom!

TMZ javlja da u kući holivudskog para nisu pronađeni alkohol i droge, ali njeni prijatelji tvrde da je poslednji put kada su glumicu videli živu ona bila ispijena i fizički loše, ali srećnija nego ikad.

Istraga o smrti se nastavlja.

Izvor: Inex.hr

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player