Bili Ajdol održao odličan koncert!
1 komentar

Objavljeno 22.06.2010 u 09:59

Popularni britanski muzičar Bili Ajdol nastupio je sinoć pred 10. 000 ljudi. Publika je uprkos kiši uživala u najvećim hitovima ovog legendarnog rokera, koji je nakon dvočasovnog nastupa i jednog bisa završio svoj koncert.

bili ajdol Bili Ajdol održao odličan koncert!
- Zdravo, zdravo! Beograde, čuješ li me? Bili Ajdol dolazi sa mnom. Drago mi je što sam ovde, jako je lepo videti vas. Da čujem vrisak – rekao je muzičar koji je pozdravljen velikim aplauzom, nakon koga je počeo koncert.

Publika je bila prilično vesela i euforična i uprkos kiši vrištala od sreće i pevala pesme poput „Hot in The City“, „Eyes without face“, „LA Woman“, „Flesh For Fantasy“, „Rebel Yell“, „To Be A Lover“…

bili ajdol1 Bili Ajdol održao odličan koncert!

Najveći aplauz je ipak dobio za pesme „White Wedding“ i „Sweet Sixteen“, koje su sudeći po reakcijama publike možda i najveći hitovi, kojima je tokom 80 – ih osvajao mnogobrojnu publiku širom sveta.

Nekadašnji pevač pank benda „Generation X“ svojim fanovima je priredio zaista energičan nastup na koji su prisutni bez obzira na vremenske uslove reagovali i više nego dobro.

Inače, pre nego što je Bili stigao u kišni Beograd i to baš na dan kada je počelo leto, komunalne ekipe su na mestu gde se održao koncert ceo dan radile kako bi otklonile vodu, a tada je definitivno odlučeno da će koncert biti održan uprkos kiši koja je najavljena da će padati i tokom večeri.

Pored slavnog muzičara na sceni su bili i dvojica gitarista Stiv Stivens i Bili Morison, basista Stefan Mekgret, klavijaturista Derek Šerenian i bubnjar Džeremi Kolson. Kako je bilo najavljeno, kao predgrupa ovog slavnog muzičara trebalo je da nastupi popularna srpska rok pevačica Slađana Milošević, ali iz nepoznatih razloga nije se pojavila.

Nakon jednog bisa i dve pesme, od kojih je poslednja bila „Mony, Mony“ legendarni roker je završio svoj koncert.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

1 komentar

 1. Dejan

  Spektakl.
  Najbolji komentar koji sam čuo u poblici pre početka koncerta:
  “Bili Ajdol je pravi hard-rok pevač-zato se u Beogradu ne sluša.”
  Posl ovog koncerta, broj u publici hard-rok muzike, može biti samo veći.
  Pozdrav organizaciji, sve OK.

Odgovori

Get Adobe Flash player