Anđelina i Bred otputovali iz Crne Gore
0 komentara

Objavljeno 06.04.2010 u 21:40

Poznati holivudski par otputovao u Veneciju nakon dvodnevne posete republikama bivše Jugoslavije.

angelina i brad otputovali su za veneciju 289965 Anđelina i Bred otputovali iz Crne Gore

Anđelina Džoli (34) i Bred Pit (46) doputovali su u nedelju u BiH gde su posetili izbegličke porodice u Goraždu, Višegradu i Rogatici, nakon čega su u ponedeljak uveče su doputovali u Crnu Goru i odseli u hotelu “Splendid”.

Bred i Anđelina su u Crnu Goru doputovali kako bi glumac svojoj lepšoj polovini pokazao zemlju u kojoj je na početku karijere snimio film “Tamna strana Sunca”.

“Bred Pit je nameravao da dođe u Crnu Goru i pokaže je Anđelini, jer nosi veoma lepe uspomene iz perioda kada je ovde, na početku karijere, snimao jedan film. On je znao za hotel ‘Splendid’ od ranije, znao je da je ovde bila Madona”, rekao je Žarko Radulović, direktor hotela “Splendid”.

On je dodao da glumački par nije imao posebne zahteve kada je reč o smeštaju u hotelu.

“Ništa specijalno. Moj utisak i moje iskustvo sa najinteresantnijim ličnostima današnjice svetskih razmera je – što su veći i poznatiji, to su im manji prohtevi”, rekao je Radulović, a preneo radio Slobodna Evropa.

Uprkos velikom interesovanju najvećih svetskih agencija, Bred Pit i Anđelina Džoli uspeli su da ostanu skriveni od medija.

Bred Pit je u Crnoj Gori boravio pre 22 godine kada je snimao film Božidara Bote Nikolića koji je sniman u Kotoru, na Perastu i na Svetom Stefanu.

u zrau010dnoj luci dou010dekalo ih je mnou0161tvo novinara 289961 Anđelina i Bred otputovali iz Crne Gore

Par je u utorak popodne privatnim avionom iz Tivta otputovao nazad u Veneciju gde Anđelina Džoli snima film “Turista” sa Džonijem Depom.

Izvor: Mondo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player