Anđelina Džoli dolazi u Srbiju!!!
0 komentara

Objavljeno 05.02.2010 u 11:09

Najlepšu glumicu na svetu, Anđelinu Džoli u našu zemlju bi trebalo da dovede slavni producent Lukas Foster, koji je nedavno bio gost Željka Mitrovića.

Angelina Jolie Anđelina Džoli dolazi u Srbiju!!!

Najpopularnija glumica na svetu kod nas bi trebalo da snima neki od svojih novih filmova, a na ove prostore dovodi je Lukas Foster, čuveni holivudski producent. Foster je nedavno bio gost Željka Mitrovića i njegove kompanije PFI (Pink film international) i tom prilikom je, pored dogovora oko angažmana za nove projekte u Srbiji, zamoljen da nam dovede i Anđelinu.

lucas foster Anđelina Džoli dolazi u Srbiju!!!

- Željko Mitrović pokušava na sve načine da dovede Anđelinu Džoli u Srbiju – otkriva izvor blizak prvom čoveku Pinka, i dodaje:

- O toj temi nedavno je razgovarao i sa Lukasom Fosterom, koji je četiri dana bio njegov gost u Srbiji. Slavni producent je u Beograd došao da bi ispitao teren i mogućnost da dva velika holivudska projekta snima u ovom delu Evrope. Tokom pregovora prihvatio je predlog da u dogledno vreme u Srbiju dovede i Anđelinu. Foster je, inače, čovek koji je najzaslužniji za to što se ova filmska diva i upoznala sa sadašnjim suprugom Bredom Pitom, pošto ih je angažovao u svom filmskom hitu „Gospodin i gospođa Smit”.

- Ako bi Anđelina došla u Srbiju i snimala u Pinkovim studijima ili u njihovom angažmanu, to bi otvorilo vrata i ostalim holivudskim velikanima. Poznato je da je vlasnik Pinka u izuzetnim odnosima i sa oskarovcem Kevinom Spejsijem, koji bi uskoro takođe mogao privremeno da postane stanovnik naše zemlje – zaključuje Željkov prijatelj.

Producent Lukas Foster najpoznatiji je po filmu „Gospodin i gospođa Smit”, velikom hitu u kome su glumili Pit i Džolijeva, a tokom duge karijere producirao je „Opasne umove”, „Državnog neprijatelja”, „Ekvilibrijum”… Među glumcima sa kojima je Foster radio su Kevin Spejsi, Denzel Vošington, Džin Hekmen, Mišel Fajfer, Vil Smit i mnogi drugi.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player