Anabelina i Gagijeva kćerka u finalu Elite Model Look 2010!
0 komentara

Objavljeno 01.07.2010 u 22:35

U restoranu „Kalemegdanska terasa“ sinoć je predstavljeno 11 mladih devojaka koje su ušle u finale izbora „Rimmel Elite Model Look 2010 Serbia“. U publici je bila i pevačica Anabela koja je bodrila svoju ćerku Lunu Đogani, novo „Elitovo“ lice.
anabela2 Anabelina i Gagijeva kćerka u finalu Elite Model Look 2010!
- Luna je u agenciji „Forma Viva“ već sedam meseci i oni su je pozvali na ovaj kasting. Iskreno nisam ni znala o čemu se radi, to je bilo ko grom iz vedra neba. Jako sam iznenađena da je ušla u finale „Elitovog“ izbora jer je jako mlada, ima samo 14 godina – rekla je ponosna mama Anabela. Dok je nasmejana grlila ćerku, svi su primetili da njih dve izgledaju kao drugarice.

luna Elite Model Look 2010 Anabelina i Gagijeva kćerka u finalu Elite Model Look 2010!„Elitove“ finalistkinje prošetale su u modelima za proleće-leto modne kuće „Legend“, a iz prvih redova bodrile su ih i Suzana Mančić, Duška Jovanić, Biljana Cincarević, kao i specijana gošća Mihaela Kvesada internacionalni „Elitov“ skaut za Evropu. Finale izbora biće 3. septembra u hotelu „Hajat“, a pobednica putuje na svetski izbor 10. oktobra u Šangaj.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player