Anabela zapala za oko Mladenu Raduloviću!
0 komentara

Objavljeno 04.02.2010 u 23:16

U VIP Velikom bratu se dogodile prve iskrene simpatije.

Bivši dečko Seke Aleksić, Mladen Radulović konstantno pokazuje naklonost prema zgodnoj pevačici, Anabeli Đogani a ona nije nimalo ravnodušna na njegove izlive nežnosti.

anabela i mladen Anabela zapala za oko Mladenu Raduloviću!

Trenutno ih deli žičana ograda koja je poput Berlinskog zida postavljena između „bogatih“ i „siromašnih“ ukućana Velikog Brata, ali to manekenu nije smetalo da je obasipa komplimentima i iskoristi prvu priliku da je poljubi! Doduše u obraz i kosu, a pevačica na njegove nasrtaje nije ostala nimalo ravnodušna i sve je prihvatila uz široki osmeh.

mladen radulovic Anabela zapala za oko Mladenu Raduloviću!

Nakon što su „siromasi“ pobedili i u drugom takmičarskom zadatku, Mladen je samo njoj čestitao nežnim dodirom usana, dok je ostale suparnike apsolutno zanemario. Jednostavno, kao da mu se život u kući na Košutnjaku sveo isključivo na nju i kao da oko sebe nikog više ne vidi. Tome u prilog ide i to što su nakon pomenutih poljubaca skoro ceo sledeći dan proveli sedeći svako sa svoje strane žice i uživajući u razgovoru.

anabela1 Anabela zapala za oko Mladenu Raduloviću!

Ovaj razvoj situacije na televiziji Pink pomno prati i Gagi Đogani, tvrdeći da će maneken na kraju izvisiti kod njegove bivše supruge i da nema šanse da „poentira“. Pogotovo ne naočigled milionskog auditorijuma.

- Može da joj se svidi ili da joj se ne svidi, ali ona nikada ne bi pred kamerama uradila ono što su Ena i Marko u prvoj sezoni Velikog Brata. Ubeđen sam da taj Mladen nije njen tip. Po pitanju muškarca, Anabela je veoma probirljiva – kategoričan je denser.

Izvor: Kurir-info.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player