Ana Vučelić ostavila Sergeja Trifunovića!
0 komentara

Objavljeno 19.02.2010 u 20:59

Od ljubavi Sergeja Trifunovića (38) i Ane Vučelić (23), više nema ništa! Naime, ćerki političara Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović veza sa Trifunovićem sve više je postajala opterećenje, ponekad čak i mučenje, a čak su im i pogledi na svet i na budućnost bili totalno različiti, pa je odlučila da stavi tačku na zabavljanje.

sergej trifunovic ana vucelic1 Ana Vučelić ostavila Sergeja Trifunovića!

- Iako se dosta spekulisalo o njihovim navodnim razlazima, a potom i pomirenjima, oni, zapravo, nikada nisu raskidali, do pre dva, tri meseca, što je prvi i definitivni raskid! Sigurno se neće miriti posle raskida jer je Ana uvidela koji su joj prioriteti u životu, a Sergej definitivno nije spreman da je prati u tome. Kad se pre godinu i po vratila u Srbiju posle studiranja na koledžu u Švajcarskoj, Sergej joj je došao kao fina dobrodošlica. To je trajalo neko vreme, tačnije godinu dana i nešto malo preko, ali se ispostavilo da je drugačiji način života koji su vodili pre te veze dosta uticao na to da se raziđu. Jednostavno, ljudi su imali različite vizije i ciljeve u životu, što i ne čudi preterano jer je Ana godinama živela u inostranstvu, gde je studirala na koledžu za medije i komunikaciju. Posle raskida, Ana se vrlo brzo vratila svom pređašnjem načinu života, koji je zapostavila zbog Trifunovića – objašnjava naš izvor, koji pri tom dodaje da 15 godina razlike u godinama njima nije predstavljalo problem, te da je Ana našla novu ljubav.
- Italijan sa kojim je sada u vezi je dugo u njenom životu. Upoznala ga je za vreme studiranja u Švajcarskoj. Mislim da su sve vreme gajili simpatije jedno prema drugom. Koliko znam, sad se svakodnevno čuju i viđaju se kad god imaju prilike – zaključuje naš izvor.
U želji da dobijemo potvrdu informacije, pozvali smo Anu, koja nam je dala kratak komentar.

- Nismo zajedno već neko vreme. Sergeju želim mnogo uspeha u daljoj karijeri jer je talentovan i uporan dečko, a o svom trenutnom emotivnom životu stvarno ne bih želela da pričam – rekla je Vučelićeva.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player