Ana Nikolić u vezi sa oženjenim muškarcem
0 komentara

Objavljeno 26.08.2009 u 15:10

Kada su ih ovdašnji mediji prvi put uslikali na koncertu Željka Samardžića u „Areni“, pevačica je samo mudro ćutala, ne želeći da u javnosti otkriva identitet svog novog izabranika. Tajna je otkrivena tek nekoliko meseci kasnije, takom zajedničkog odmora na Hvaru, kada su bili na meti hrvatskih paparaca i tada se pročulo ko je novi dečko zgodne Paraćinke.

ana nikolic Ana Nikolić u vezi sa oženjenim muškarcem

Аna Nikolić sa dečkom

- Dalibor i Ana su već nekoliko meseci zajedno, iako on paralelno održava odnose i sa svojom venčanom suprugom. Oni su još zvanično u braku, imaju dve ćerke, a nedavno su dobili i sina, koji im je uneo najveću radost u kuću. Iako supruga zna za Daliborove avanture, veruje da je sve to prolazno i da će se vremenom smiriti – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak toj porodici.
Anin novi dečko godinama živi i radi u Švajcarskoj, gde se bavi prodajom automobila. Prema rečima našeg izvora, odlično je situiran pa je zbog toga i krenula priča da je upravo on finansirao Anin spot za pesmu „Ekstaza“. Zanimljivo je da je pevačica početkom godine u jednoj emisiji izričito naglasila da nikada ne bi bila u vezi s oženjenim čovekom.
- Pošto sve radim iskreno i iz srca, takva ljubav ne bi mogla da ispuni ni mene, a ni moja očekivanja. Kada sam sa nekim u vezi, onda očekujem da mi se posveti u potpunosti jer sam i ja takva – rekla je Nikolićeva.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player