Ana, gde ti je beba?!
0 komentara

Objavljeno 13.02.2010 u 09:24

Bivša voditeljka „Velikog brata“ Ana Mihajlovski u petak je u pratnji supruga napustila porodilište, pre toga izvevši „diverziju“ tako što joj je drugarica iznela ćerkicu i tako zavarala trag brojnim okupljenim paparacima.

ana mihajloviski Ana, gde ti je beba?!

Naime, petnaest minuta pre nego što će popularna voditeljka izaći iz porodilišta u ulici Narodnog fronta, anonimna devojka izašla je iz ustanove i iznela korpu sa detetom. Niko od okupljenih fotoreportera nije ni posumnjao da se unutra nalazi novorođenče voditeljke i biznismena Mirka Grubina.

ana mirko 300x212 Ana, gde ti je beba?!Kada je Ana, u pratnji verenika, zamaskirana izašla i ušla u džip crvene boje, svima je bilo sumnjivo što sa njima nije ćerka rođena pre nekoliko dana, da bismo tek po njihovom odlasku shvatili o čemu se radi.

Mihajlovska je i sama pokušala da prođe nezapaženo, pa se tako zakamuflirala, ali joj to ipak nije pošlo za rukom. Zamaskirana šalom i kapom, voditeljka je sa novopečenim tatom utrčala u automobil, koji je bio parkiran ispred ulaza, posle čega su se odvezli ka svom stanu.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player