Ana Bebić prva napustila Velikog brata!
0 komentara

Objavljeno 08.02.2010 u 12:02

Pevačica Ana Bebić je prva VIP ukućanka koja je napustila kuću Velikog Brata. Za neke je to bilo očekivano jer joj je protivnik bio Boki 13, koji spada u grupu onih koji su publici i te kako zanimljivi.

ana bebic Ana Bebić prva napustila Velikog brata!

- Samo mi je krivo što je gospodin Bora zaplakao, verovatno sam mu bila draga – rekla je Bebićeva na početku razgovora i dodala da ju je najviše iznenadio Aldenov stav.
- Alden je rekao da sam mu bila simpatična na početku, a da se kasnije sve promenilo. Iznenadio me je i krivo mi je što me je nominovao samo zato što je čuo da imam dečka.

Bebićeva nije poznavala nikog od VIP učesnika, ali je najviše zavolela Lepu Lukić.
- Lepa je toliko simpatična i draga da sam ja oduševljena. Žao mi je što ju je Era vređao. Preterao je i ne sviđa mi se što je pričao sa njom na taj način jer je ona, ipak, dama. On želi da se sve vrti oko njega, da bude svima nama neki gazda i forsira da u svemu bude prvi – kaže Ana, koja je već nekoliko meseci u vezi s kompozitorom Filipom Miletićem.

- Filip me je podržao u odluci da učestvujem u VB-u i drago mi je što je tako. Trenutno piše pesme za moj album i jedva čekam da uskoro predstavim publici nove pesme – otkrila je mlada pevačica iz Hrvatske, koja za Bokija 13 ima samo reči hvale.

- Boki je legenda i njega treba upoznati da bi se shvatilo kakav je. Veoma je duhovit i šarmantan. Nisam previše razmišljala o njegovom seksualnom opredeljenju, ali ja mislim da voli žene.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player