Aleksandra Radović raskinula sa dečkom
0 komentara

Objavljeno 20.01.2010 u 20:59

Vest da je Aleksandra Radović posle godinu dana srećne veze sa Aleksandrom Zeremskim u drugom stanju nikoga nije posebno iznenadila, ali ono što je usledilo posle toga sve njihove prijatelje je veoma zbunilo.

aleksandra radovic aleksandar Aleksandra Radović raskinula sa dečkom

Kako pišu mediji, pevačica je nedavno napustila stan Aleksandra Zeremskog, u koji se doselila samo posle nekoliko meseci zabavljanja.

Radovićeva i nekadašnji verenik Jovane Janković iznenada su prekinuli emotivnu vezu, u najneočekivanijem momentu, pošto su saznali da će postati roditelji. Nije poznato zbog čega je došlo do razlaza između uspešnog poslovnog čoveka, oca dve devojčice, i tridesetpetogodišnje pop zvezde, koja ima jedan brak za sobom.

Njihovi prijatelji kažu da je par bio presrećan nakon što je saznao srećnu vest o prinovi, ali samo nekoliko nedelja posle toga, Aleksandra je napustila Aleksandrov stan, i vratila se u svoj dom. Iako nije poznato ko je inicirao rastanak, nema sumnje da je Aleksandri teže, budući da je u drugom stanju.

aleksandra radovic429 Aleksandra Radović raskinula sa dečkom

Ni njena portparol, ni ona, nisu želele da prokomentarišu vest o razlazu. „Aleksandra ostaje pri tome da ne komentariše privatni život“, bile su reči njenog portparola, dok je Radovićeva i pre postavljanja pitanja novinara izustila: “Ako ste me zvali da me nešto pitate, odmah ću vam reći da nemam odgovor.”

Da li je raskid jednogodišnje veze konačni epilog ove ljubavne priče, ili je u pitanju samo privremena svađa, pokazaće vreme.

Izvor: Hellomagazin.rs, Svet.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player