Aleksandra Radović: Ovaj period mog života je divan!
0 komentara

Objavljeno 05.09.2010 u 09:26

U prvom intervjuu posle porođaja, Aleksandra Radović govori o povratku na muzičku scenu, materinstvu, naslednici.

aleksandra radovic123  Aleksandra Radović: Ovaj period mog života je divan!

“Uželela sam se pesme i jedva čekam da ponovo pustim glas”, kaže popularna pevačica. “Pevala sam do osmog meseca trudnoće, kada sam u Skoplju bila gost na koncertu Sergeja Ćetkovića, tako da nisam mnogo odustovala sa scene. Ovaj period mog života je divan. Uživam u ulozi majke, ali to ne znači da ne bi trebalo da radim. Neću preterivati, jer su još aktuelne pesme sa ‘Žar ptice’. Snimiću spot za jednu od njih, a fanovima sa ‘Fejsbuka’ prepustila sam da izaberu. Želeli bi da to bude ‘Bivši dragi’, ali pošto je pesma odavno veliki hit, spot će dobiti ‘Brod budala’ ili ‘Mirno more’, koje se ‘bore’ za drugo mesto. Novi singl ću izbaciti do kraja godine, jer imam želju da uradim nešto drugačije od onoga na šta sam navikla publiku”, kaže Aleksandra, koja je publiku uglavnom osvajala tužnim ljubavnim baladama.

aleksandra  Aleksandra Radović: Ovaj period mog života je divan!

O materinstvu Radovićeva je rekla: “Nisam verovala ženama kada su mi pričale da će mi se život promeniti do te mere, da će mi neke druge stvari postati bitnije od onih na koje sam naučena. Postala sam mekša i prijemčivija, a u isto vreme sam očvrsnula. Ne pogađaju me neke stvari kao ranije. Važno mi je da mi je ćerka dobro, da lepo napreduje i da je sa mnom sve u redu. Materinstvo mi je dalo snagu i želju da stvaram nešto novo. Ne spavamo ni danju ni noću, jer smo trenutno u periodu grčića. Pre neki dan sam poželela da napišem nešto, jer imam inspiraciju, ali u manjku sam sa slobodnim vremenom. Ako organizujem ‘bebisiterovanje’ na 24 sata, možda nešto i uradim”, smeje se Aleksandra.

O ćerki Nini kaže: “Grlata je na mamu. Bilo mi je čudno kada je prvi put ispustila ‘glasić’. Tako je silovito zaplakala da sam se iznenadila kako beba može da ima prodoran glas. Inače, mnogo je slatka i umiljata. Podržaću je u svemu što je ispravno. Svaki posao je za čoveka, ako se radi časno i pošteno. Neću biti jedan od onih roditelja koji gnjave dete da bude teniser, pevač ili nešto treće. Biće ono što ona želi da bude. Puštam joj muziku. Treba voditi računa kakvu muziku puštate deci, ako želite da imaju prefinjen ukus kada porastu. Kada ručkamo slušamo klasiku, u slobodno vreme dečje pesmice, a u kolima Dajanu Krol za opuštanje. Ne puštam joj svoje pesme, jer ih je slušala po koncertima do osmog meseca. Mislim da bi joj bilo previše”, kroz smeh priča pevačica.

Izvor: Novosti.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player