Aleksandra Radović je trudna
0 komentara

Objavljeno 23.12.2009 u 14:02

Vest da je poznata pop pevačica Aleksandra Radović u drugom stanju nikoga nije preterano iznenadila, budući da je u skladnoj i stabilnoj emotivnoj vezi sa  Aleksandrom Zeremskim.

aleksandra radovic3 Aleksandra Radović je trudna

Za Novu godinu ovaj par će proslaviti godišnjicu zabavljanja, a srećna vest o prinovi zaokružila je njihovu emotivnu vezu.

Pošto su dugogodišnji poznanici otpočeli romansu na dočeku 2009. u „Grand kazinu“, otputovali su na Kopaonik, gde su uživali u zimskoj idili u društvu nekoliko najbližih prijatelja.

Posle samo nekoliko meseci veze, par je otpočeo zajednički život u Aleksandrovom stanu. Prvi zajednički izlazak imali su u martu, na izložbi umetnika Slavimira Stojanovića, kada su se pred brojnim fotoreporterima držali za ruke.

aleksandra radovic aleksandar zeremski Aleksandra Radović je trudna

Nekadašnji direktor „BK“ televizije iza sebe ima dva braka i dve ćerke, a poznat je po tome što nije sklon avanturama, već samo ozbiljnim vezama. Tako je i sa Aleksandrom, sa kojom, osim u domu, vreme najradije provodi u mirnim romantičnim večerama po beogradskim restoranima.

Kada su letos otputovali na zajednički odmor na egzotični Bali, nije bilo sumnje da su blizu ozbiljnije etape u zajedničkom životu. Mnogi njihovi prijatelji prognozirali su da će uspešni poslovni čovek zaprositi popularnu pevačicu, koja će ovu godinu pamtiti kao najuspešniju do sada, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Pevačica je nedavno o materinstvu rekla: “Zasnivanje porodice u poznim godinama ne smatram sjajnom opcijom. Deca koja se rode u takvim brakovima osuđena su da mladi ostanu bez roditelja, a to mi je tužno. Lično bih volela da imam barem dvoje dece i jednog dana zasnujem porodicu. Kažu da je majčinstvo osećaj koji ne može da se uporedi ni sa jednim drugim.“

aleksandra radovic aleksandar zeremski1 Aleksandra Radović je trudna

Izvor: Svet.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player