50 Cent napravio spektakl u Pioniru!
0 komentara

Objavljeno 02.04.2010 u 10:45

U Hali „Pionir”, pred nekoliko hiljada vrlo raspoloženih fanova, juče je održan koncert jednog od najpoznatijih američkih repera, 50 Centa, koji je prvi put nastupio u Beogradu pre četiri godine.

501v 50 Cent napravio spektakl u Pioniru!

Ovog puta 50 Cent nije mogla da ugosti „Beogradska arena” zbog održavanja košarkaške utakmice između Partizana i Makabija, ali se udobna dvorana na Paliluli pokazala sasvim adekvatnom: parkići oko „Pionira” već predveče bili su puni klinaca u širokim pantalonama i sa izvrnutim kačketima, u skladu sa geto-estetikom 50Centa.

Svirka je počela uvodnim nastupom domaćih di-džejeva – Plaje, Cvije, Elitnog odreda, Raste, Vipa i Dade, koje je publika, već prema ličnim afinitetima, dočekala aplauzom ili zvižducima.

50cent2 50 Cent napravio spektakl u Pioniru!

Posle pozdrava Beogradu i uz zaglušujuće ovacije, 50 Cent počeo je nastup na kome su „počasno mesto” imale numere sa aktuelnog albuma „Before I self destruct”. Pred sam koncert, umetnik je beogradskom veb-portalu „Mondo” rekao da je na novom albumu odlučio da preispita sopstvena osećanja i ponudi dublji uvod u svoju ličnost:

- Svi tekstovi su odraz mog života, autentični su i odslikavaju moja osećanja i razmišljanja. Kada se proslaviš prvim albumom, problem je što sam sebi moraš da budeš najveća konkurencija.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player