300eur za 2 sata sa Katarinom Radivojević
0 komentara

Objavljeno 13.02.2010 u 10:50

Humanitarna akcija „Rentaj Anđela”, koju je organizovao hrvatski filmski inkubator „Blank”, završena je juče, a naša glumica Katarina Radivojević postigla je najveću cenu. Naime, jedan fan platio je oko 300eur  kako bi s poznatom glumicom proveo dva sata na Dan zaljubljenih.

katarina radivojevic glavna uloga u hrvatskoj sapunici 300eur za 2 sata sa Katarinom RadivojevićKatarina će sa nepoznatim muškarcem iz Hrvatske, koji je na humanitarnoj akciji „Rentaj Anđela” dao najviše novca za prijateljsko druženje s njom, provesti dva sata.

Naša glumica u hrvatskoj seriji „Najbolje godine” tumači Lorenu Levaj, glavnu ulogu, te je sve popularnija u susednoj zemlji, pa tako i ne čudi činjenica što je dobila veću „cenu” od svojih hrvatskih kolega među kojima su bili Sila Barat, pevačica Maja Vučić, zatim Ana Rucner, Ida Prester iz grupe „Lollobrigida”, Robert Kurbaša, Zoran Pribičević.

katarina radivojevic1 300eur za 2 sata sa Katarinom Radivojević

Nakon dva sata druženja, Katarina će svog obožavaoca odvesti u bioskop „Tuškanac” u kojem će biti organizovana premijera „Blankove” produkcije, a donator dobija i video snimak druženja sa Radivojevićevom.

„Rentaj Anđela” je humanitarna akcija kojom se prikupljaju sredstva za fond debitantskih filmova mladih filmadžija. Za ovu nesvakidašnju akciju organizatori su primali donacije isključivo iz Hrvatske.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player