Zašto je Rijana završila u bolnici?
0 komentara

Objavljeno 22.04.2010 u 10:57

Nakon nedavne posete ciriškoj klinici Hirslanden, gde je ekspresno odvedena posle koncerta u Hallenstadionu, portparol američke zvezde odbacio je sva nagađanja o bolesti mlade pevačice i izjavio kako je Rijana u bolnici završila zbog lakše  povrede rebra.

rihanna1 Zašto je Rijana završila u bolnici?

“Rijana je u bolnici otišla jer je povredila rebro. Nije ništa ozbiljno, ali smo  to morali da proverimo i sa doktorom”, izjavio je portparol popularne pevačice.

“Sve je u redu, zdrava je, a turneja se nastavlja po planu”, dodao je, a da je u formi i da povrede stvarno nisu ozbiljne dokazala je i sama pevačica dan kasnije na koncertu u francuskom Lionu.

Rijana se trenutno nalazi na turneji “Last Girl On Earth”, verovatno njenom najzahtevnijem i najvećem projektu do sada. S obzirom na zahtevne koreografije i različite rekvizite nije ni čudno što se pevačica povredila.

Ipak, bez obzira na sve, kaže kako je oduševljena projektom i uživa u svakom koncertu, pogotovo zato što joj idejno leži cela koncepcija turneje.

“Volim da razmišljam o sebi kao o poslednjoj ženi na planeti. Moj život je samo moj, a scenografija i ceo šou prikazuju neki moj svet u kome ću živeti kako ja želim”, dodala je 22-godišnja pevačica.

Izvor: Index.hr

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player