Trudna Elin oprostila Tajgeru prevare
0 komentara

Objavljeno 01.04.2010 u 14:07

Elin Nordegren, 30-godišnja švedska manekenka je navodno odlučila  da se vrati svom suprugu, preljubniku Tajgeru Vudsu, samo zato što je trudna.

elin Trudna Elin oprostila Tajgeru prevare

Ukoliko je to istina, to će biti njihovo treće dete. Elin se navodno već nazire  stomačic, a prema pisanju američkih tabloida, trudna je četiri meseca. Počela je puno jesti, a navodno pokazuje i ostale tipične trudničke simptome poput toga da joj je često muka.

elin i tajger Trudna Elin oprostila Tajgeru prevare

Ranije su tabloidi izveštavali kako je Elin od razvoda odgovorila njena sestra bliznakinja, Džozefin Lonborg, koja je, kad je brak njene sestre Elin zapao u krizu jer je otkriveno da je Tajger imao ceo puk ljubavnica, ekspresno doputovala na Floridu kako bi sestri bila podrška.

Podsetimo, kad su otkrivene Tajgerove preljubničke aktivnosti, Elin je odmah angažovala advokata kako bi se razvela. No, Džozefin, takođe advokat  po struci, sestri je savetovala da ne preduzima tako radikalne poteze, bar ne dok su joj emocije pomešane.

“Kad je Tajger rekao Elin da zaista želi da se promeni i spasi njihov brak, Džozefin je bila ta koja je sestru ubedila da mu pruži drugu priliku”, ispričao je novinarima jedan od porodičnih prijatelja.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player