Tajger Vuds dobio prave batine od žene!
0 komentara

Objavljeno 30.12.2009 u 18:48

Kao što je već dobro poznato, Tajger Vuds je pre nekoliko nedelja stradao u saobraćajnoj nesreći nedaleko od svoje porodične kuće. Iako tada razlog nesreće  nije bio otkriven, u javnost je procurila informacija da se malo pre nesreće posvađao sa suprugom Elin. Ipak, čini se kako je cela priča mnogo ozbiljnija.

tiger woods Tajger Vuds dobio prave batine od žene!

Naime, kako tvrde američki mediji, istina je da su se Tajger i njegova supruga toga dana posvađali, kao i činjenica da je Elin Tajgera nekoliko puta udarila čeličnom golferskom palicom zbog čega je popularni Vuds išao na estetsku operaciju.

Razlog njihove žestoke svađe bile su SMS poruke konobarice Rejčel Učitel koje je Elin našla u suprugovom mobilnom telefonu.

“Jednog trenutka, Tajger se okrenuo, pogledao prema TV-u i Elin ga je s leđa udarila čeličnom palicom po desnoj strani lica”, rekao je bliski izvor paru koji dodaje da je tim udarcem Elin Tajgeru izbila nekoliko zuba, ali i smrskala deo kostiju vilice. Prestrašeni golfer tada je pobegao iz kuće i utrčao u svoj luksuzni automobil dok je Elin još uvek zamahivala palicom razbivši tako prednje staklo automobila.

Nekoliko minuta kasnije, Tajger se zaletio u  drvo, a prva u pomoć priskočila mu je upravo supruga koja ga je pošteno izudarala tokom svađe malo pre udesa. Očevidci koji su bili na mestu nesreće izjavili su da je Tajger već imao posekotine i masnice po licu, ali niko ni pomislio da je za to odgovorna njegova ljubljena supruga.

Izvor: Index.hr

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player