Siniša Mihajlović u Šakirinom spotu za SP!
0 komentara

Objavljeno 10.06.2010 u 11:10

Proslavljeni srpski reprezentativac, a danas fudbalski trener Siniša Mihajlović nalazi se pored brojnih asova svetskog fudbala u spotu zvanične himne Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, u pesmi „Vaka, Vaka“ koju izvodi kolumbijska muzička zvezda Šakira.

sinisa Siniša Mihajlović u Šakirinom spotu za SP!

Mihajlović je jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca svih vremena, ali nije zbog toga zaslužio mesto u Šakirinom spotu. Novi trener Fiorentine našao je mesto u  spotu zbog prgave naravi i temperamentnog ponašanja, a ovekovečeno je „čuveno” pljuvanje nemačkog reprezentativca Jensa Jeremisa na Svetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj. Jeremis je od sudije tražio da izbaci Mihajlovića, ali je tada Srbin izveo „slobodnjak“, tako da ga niko nije primetio. Međutim, kasnije je Jeromisove optužbe potvrdio TV snimak. Spot počinje golom Fabija Grosa iz penala, kojim je Italija osvojila šampionat u Nemačkoj.

Pored našeg stručnjaka, u spotu su Argentinac Mesi, koji dribla i daje golove, Kristijano Ronaldo, Dejvid Bekam, legendarni Roberto Bađo. Mogu se videti i neke scene iz istorije Svetskih prvenstava kao i nezaobilazne Maradonine majstorije, vesela lica, razočarenja, suze radosnice ali i one druge, jer sve to ljubitelje fudbala očekuje od 11. juna do 11. jula u Južnoj Africi.

Izvor: Svet.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player