Robbie Williams – novi singl: Shame
0 komentara

Objavljeno 26.08.2010 u 20:23

Robbie Williams i ex-Take That kolega, Gary Barlow su po prvi put snimili i izveli duet, kao i prvi put da su zajedno napisali pesmu od odlaska Robbie Williamsa iz grupe Take That 1995. godine.

robbieGary460 1703333c Robbie Williams   novi singl: Shame

Ovaj singl, za koji se predvidja da će postati veliki hit, najavljuje kolekciju najvećih hitova “In And Out Of Consciousness – The Greatest Hits 1990 – 2010″, na kojoj će se naći čak 39 pesama i kojom Robbie Williams obiležava 20 godina svoje muzičke karijere.

“In And Out Of Consciousness – The Greatest Hits 1990 – 2010″, u prodaji će se naći 11. oktobra na CD-u i DVD-u, i donosi definitivni pregled najvećih uspeha karijere jedne od najvećih superzvezda koje su se pojavile u posljednjih 20 godina na muzičkoj sceni.

robbie williams2 Robbie Williams   novi singl: ShameO svom novom izdanju Robbie Williams kaže: “Neverovatan je osećaj slušati ovaj album i shvatiti da je iza mene već 20 godina snimanja muzike i sviranja koncerata. Ono što je super sa ovim albumom je ne samo da je on proslava moje dosadašnje karijere, već je on most u njenu budućnost. Činjenica da deo budućnosti, uključuje i jedno ime iz moje prošlosti, još više me raduje “.

Izvor: MTV.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player