Princ Petar Karađorđević organizuje “Bal prinčeva” za svoj rođendan
0 komentara

Objavljeno 02.02.2010 u 21:54

Princ Petar Karađorđević proslaviće svoj 30. rođendan u petak, 5. februara, u čuvenom njujorškom restoranu „Cipriani”, te će tim povodom zajedno sa svojom braćom, prinčevima Filipom i Aleksandrom organizovati „Bal prinčeva”- Mardi Gras, humanitarni maskenbal.

princevi unutra1 Princ Petar Karađorđević organizuje Bal prinčeva za svoj rođendan

Sav prihod od ovog događaja ići će u korist kampanje borbe protiv raka dojke, koju princeza Katarina Karađorđević sprovodi u saradnji i na osnovu Nacionalnog plana Ministarstva zdravlja Srbije, kao i za opremanje odeljenja neonatalne intenzivne nege u bolnicama u Srbiji.

Princeza Katarina je preko svoje fondacije u Srbiji i humanitarne organizacije „Lajflajn” iz Sjedinjenih Američkih Država dala veliki doprinos u kampanji borbe protiv raka dojke, obezbedivši jedan od dva mobilna digitalna mamografa, koji se u ovom trenutku nalazi na jugu Srbije i u kom se mesečno pregleda oko 2.500 žena.

katarina aleksandar karadjordjevic Princ Petar Karađorđević organizuje Bal prinčeva za svoj rođendan

Prinčevi Petar, Aleksandar i Filip pripremili su gala zabavu pod maskama za svoje goste, koji će se te večeri zabavljati uz zvuke sambe i ostalih latino ritmova, a za one sa najmaštovitijim maskama i kostimima spremljene su i nagrade iznenađenja.

“Zvanice već smišljaju maštovite kostime i maske, a mi planiramo sjajne nagrade za one najoriginalnije i najelegantnije. Poljubite nekog žapca sa maskom i, nikad se ne zna, možda se ispostavi da je u pitanju pravi princ”, izjavila je organizatorka događaja Ketrin Sakston za „New York Post”.

Izvor: Svet.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player