Novak Đoković u novom spotu Martina Solveiga
0 komentara

Objavljeno 15.07.2010 u 10:49

Novak Đoković se nedavno pojavio u novom spotu francuskog di-džeja Martina Solveiga za pesmu „Hello“.

novak djokovic6 Novak Đoković u novom spotu  Martina Solveiga

Spot je sniman dan pred početak Rolan Garosa, na glavnom terenu pred pravom publikom. U spotu glumi nekoliko svetskih tenisera, a Novak se pojavljuje u jednoj sekvenci gde drma postolje teniskog sudije.

U spotu se pored Novaka Đokovića pojavljuju i popularni di-džej Bob Sinkler, francuski teniser Gael Monfis, francuska teniserka Olivija Sančez, švedska teniserka Matilda Johanson i drugi.

Okosnica spota je meč između Martina i Boba Sinklera tokom koga Martin sve vreme gubi.

bob martin Novak Đoković u novom spotu  Martina Solveiga

Spot je propraćen intervencijama i upadima pravih teniskih zvezda. Krizna situacija odigrava se kada prilikom Sinklerovog meč pointa u publiku stiže Martinova simpatija zbog koje on gubi glavu. Sledećim udarcem pogađa liniju, međutim, sudija proglašava aut i Sinklerovu pobedu.

U tom trenutku na teren dotrčava Novak Đoković koji počinje da se svađa sa sudijom, te mu u jednom momentu drma postolje. Sudija posle ovakvog Novakovog reagovanja pokazuje da je lopta bila na liniji, Martinu daje šansu i igra se nastavlja.

Di-džej je sve bolji i bolji, do trenutka kada u publiku stiže i Gael Monfis i ljubi lepoticu iz Martinovih snova. Martin odustaje i odlazi sa terena.

Pogledajte dužu verziju spota:

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player