Mediji poručuju: Kelis, izgledaš kao magarac!
0 komentara

Objavljeno 31.01.2010 u 18:17

30-godišnja američka R&B zvezda Kelis svojim je ludim outfitom izazvala lavinu reakcija. Valjda željna pažnje, pevačica iz Harlema se na crvenom tepihu Data Awardsa u Los Anđelesu u četvrtak pojavila u neverotnoj odevnoj kombinaciji.

kelis1 Mediji poručuju: Kelis, izgledaš kao magarac!

Obukla je ‘interesantan’ kostim, inspiriran filmom Avatar, i slavne Armadillo cipele Alexandera McQueena, iste one koje Lady Gaga nosi u spotu za pjesmu Bad Romance. Sve je to začinila gomilom suvišnih modnih dodataka, besmislenim nakitom i otkačenim make-upom.

Medijske reakcije su burne i kreću se od sažaljenja do otvorenog ismejavanja. Najdalje je otišao New York Magazine, koji je na svom blogu objavio otvoreno pismo Kelis.

kelis2 Mediji poručuju: Kelis, izgledaš kao magarac!

“Draga Kelis, ovo je očajno! Nemoj nas pogrešno shvatiti, ali u tom kostimu izgledaš kao pravi magarac. Tvoj nas je look toliko pogodio da smo odlučili  da ti napiđemo otvoreno pismo”, kaže New York Mag i naglašava da Kelis sama po sebi izgleda odlično, ali da je izbor odeće totalna katastrofa.

“Svi mi maštamo o tim McQueenovim cipelama, ali verujemo da nije nimalo lako šetati u njima. Kelis, moraš  da shvatiš da ti nisi Lady Gaga i da ne možeš preko noći postati avangardna”, piše u brutalnom pismu New York Magazinea.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player