Marko Jarić kupuje kuću i u Madridu!
0 komentara

Objavljeno 09.01.2010 u 14:27

Marko Jarić, koji je 22. decembra iz Memfisa prešao u Real, ubrzano traži kuću u Madridu, a kako saznajemo, Jarić će najverovatnije uskoro kupiti imanje u ekskluzivnom naselju La Moraleha u kojem kuće imaju brojni sportisti i španske javne ličnosti.

adriana lima marko jaric 1 Marko Jarić kupuje kuću i u Madridu!

Naselje La Moraleha se nalazi u predgrađu Madrida i ima zasebno obezbeđenje i video nadzor. Takođe, tu se nalazi tenis klub, golf teren i jahački klub, a zanimljivo je da u nekoliko ulica postoje znaci sa natpisom: „Pažnja, veverice”.

Našem košarkašu će na „madridskom Dedinju” komšije, između ostalih, biti i Kristijano Ronaldo i Rafael van der Vart, fudbaleri Reala, a njima će se uskoro pridružiti i Rikardo Kaka koji, kako navode britanski mediji, namerava da u tom naselju kupi kuću čiji je vlasnik Dejvid Bekam, nekadašnji igrač Real Madrida.

Iako je Jarić s Realom potpisao ugovor do kraja ove sezone, postoji mogućnost da duže ostane u Madridu budući da bivši Markov klub Memfis Grizlis nije zainteresovan za nastavak saradnje s njim.

Inače, srpski košarkaš svaki slobodan trenutak koristi da bi otputovao u Njujork, gde se nalaze njegova supruga Adrijana Lima i kćerka Valentina, koja se rodila 15. novembra prošle godine. Marko je i novogodišnje praznike proveo sa porodicom u Americi, a ako produži ugovor s Realom, verovatno će mu se u narednih nekoliko meseci u glavnom gradu Španije pridružiti i Adrijana i Valentina.

Da podsetimo, osim stana u Beogradu, Marko Jarić poseduje i kuću u Los Anđelesu koju je kupio prošle godine, kao i luksuzan penthaus u Njujorku koji su on i Adrijana zajedno kupili.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player