Marko i Adrijana kupili vilu na Beverli Hilsu
0 komentara

Objavljeno 08.10.2009 u 09:56

Marko i Adrijana u decembru očekuju svoju prvu prinovu, te su neko vreme bili u dilemi gde će se lepa manekenka poroditi, te su po svemu sudeći odlučili da novi dom za njihovu porodicu bude u Los Anđelesu.

adriana lima and marko jaric Marko i Adrijana kupili vilu na Beverli Hilsu

Jarić je navodno prvo prodao svoj momački stan u Los Anđelesu pa je zatim kupio kuću u brdima Beverli Hilsa. Srpski košarkaš je izabrao vilu sa bazenom, okruženu sa puno zelenila i izolovanu od pogleda znatiželjnika.

Inače, ovaj bračni par već ima jednu zajedničku nekretninu u svom posedu, luksuzni penthaus u Njujorku, koji su kupili prošle godine. Penthaus, koji je koštao 6,5 miliona dolara nalazi se na obodu Vošington skver parka, odakle se pruža divan pogled na Menhetn. Stan bračnog para Jarić-Lima u Njujorku se prostire na 222 metra kvadratna, ima tri spavaće sobe i kupatila, ručno rađenu kuhinju u kolonijalnom stilu sa podovima od drveta brazilske trešnje, kamin u viktorijanskom stilu, džakuzi.

Imajući u vidu da se zbog posla i Adrijana i Marko često sele i putuju izabrali su da imaju dva doma na dva različita kraja Amerike. Međutim, nedavno su se u medijima pojavile spekulacije da su čelnici madridskog Reala zainteresovani da upravo Marko Jarić bude njihovo pojačanje u narednoj sezoni, te nije isključeno da se poznati par u bližoj budućnosti preseli u Evropu.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player