Marko i Adriana sele se u svoju novu vilu na plaži
0 komentara

Objavljeno 13.12.2009 u 15:25

Novopečeni roditelji Marko Jarić i Adriana Lima pazarili su ogromnu kuću sa stotinak metara privatne plaže u blizini Majami Biča.

adriana lima marko jaric11 Marko i Adriana sele se u svoju novu vilu na plaži

„Njih dvoje veće neko vreme planiraju da se presele iz Njujorka, kako bi u miru odgajali ćerkicu“, otkriva otac srpskog košarkaša Srećko Jarić.

Kako izveštavaju blogovi specijalizovani za trgovinu nekretninama, porodica Jarić kupila je kuću na prelepom Indijan krik ajlendu, vrednu više od devet miliona dolara, sa stotinak metara dugačkom privatnom plažom!

kuca1 Marko i Adriana sele se u svoju novu vilu na plaži

Otac košarkaša “Memfis Grizlisa” Srećko Jarić nije želeo da precizira da li će baš ova lokacija postati novi dom Marka, Adrijane i Valentine, ali je potvrdio da se u tom pravcu razmišlja i da će se njegov sin u skorijoj budućnosti svakako preseliti na neko mirnije mesto, gde će porodica imati više privatnosti.

kuca2 Marko i Adriana sele se u svoju novu vilu na plaži

„Zaista ne bih mogao na tu temu previše da pričam, ipak je to stvar o kojoj treba da odluče Marko i Adrijana. Ono što mogu da vam potvrdim jeste da oni već duže vreme razmišljaju da se presele iz grada na neko manje stresno mesto, gde bi imali više privatnosti, gde bi bili opušteniji i gde bi mogli na miru da odgajaju Valentinu i da se u potpunosti posvete porodici. Već neko vreme intenzivno razmišljaju“, rekao je Srećko Jarić.

Jarić senior još nije video unuku Valentinu, ne računajući fotografije i snimke koje su mu Marko i Adrijana poslali putem interneta, ali kaže da se već uveliko sprema na put i da bi u Ameriku trebalo da otputuje početkom januara. „Jedva čekam i radujem se tom trenutku, kao i bilo koji drugi deda. Prema onome što sam do sada mogao da vidim, Marko je s oduševljenjem prihvatio novu ulogu oca, presrećan je i uživa u svakom trenutku koji provede sa ćerkicom i suprugom“, kaže na kraju Srećko Jarić.

Izvor: Svet.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player