Madona-komšinica iz pakla!
0 komentara

Objavljeno 20.07.2010 u 20:46

Madonna 1 Madona komšinica iz pakla!

Madona je dobila zvanično upozorenje od Gradskog saveta londonske opštine Westminster da se njene bučne kućne žurke u centralnom gradskom naselju Marylebone više neće tolerisati.

Pevačica, kojoj je uručeno “naređenje o prestanku pravljenja buke”, navodno nije ni bila u Britaniji za vreme prijavljenog incidenta koji se desio 27. juna, i kada su se okolni stanari žalili na veoma glasnu muziku u poslepodnevnim časovima.

Ovo zakonsko rešenje joj je ubačeno u poštansko sanduče odmah sutradan, 28. juna, a još jedna kopija je lično uručena njenim “predstavnicima”.

Gradski savet opštine Westminster kaže da ovaj slučaj verovatno neće završiti na sudu, ali članovi saveta upozoravaju da će za svaki sledeći prekršaj Kraljica popa morati da odgovara pred sudijom za prekršaje, kao i da je predviđena novčana kazna za takvo ponovljeno delo 5000 funti. Savetnik i član Kabineta za upravu grada Ed Argar je dodao:

Madonna ww21 Madona komšinica iz pakla!

“Mi shvatamo problem zagađenja bukom veoma ozbiljno, i svaki slučaj tretiramo isto, bez obzira na to ko je vlasnik nekretnine koja je u pitanju. Ako ljudi žele da naprave žurku, bez obzira na to koje je doba dana ili noći, moraju da pokažu malo saosećanja i ljubaznosti prema svojim komšijama, koji nisu dužni da plaćaju cenu tuđeg sebičnog ponašanja.”

Izvor: MTV.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player