Lena Mejer-Landrut: Utisci nakon pobede
0 komentara

Objavljeno 31.05.2010 u 13:52

Devetnaestogodišnja pevačica Lena Mejer-Landrut, koja je preksinoć Nemačkoj donela drugu pobedu na „Pesmi Evrovizije“, posle ubedljivog trijumfa u finalu je izjavila da je šokirana i van sebe od sreće. Lena koja je osvojila prvo mesto sa čak 76 poena više od drugoplasiranog turskog benda „MaNga“, naravno nije propustila priliku da se zahvali svima koji su glasali za njenu numeru „Satellite“.

LENA Lena Mejer Landrut: Utisci nakon pobede

Po tradiciji, pobednik „Evrosonga“ nakon saopštavanja rezultata glasanja izlazi na binu i izvodi svoju numeru, a zbunjena Lena koja čak nije ni znala da ponovo treba da otpeva pobedničku pesmu je voditeljima rekla: „Ovo nisam očekivala, nikada nisam ni pomislila da nešto ovako može meni da se desi“.

Nešto kasnije na pobedničkoj pres konferenciji koja je započela slavljeničkim polivanjem šampanjcem, mlada pevačica iz Hanovera je mnogo pribranije odgovarala na pitanja novinara.

- U šoku sam! Presrećna sam i postoji toliko stvari koje mi sada padaju na pamet… Zahvalna sam svima koji su glasali za mene i, u stvari, potpuno sam van sebe. Sjajan je osećaj pobediti na ovako velikom takmičenju i želim da uživam u svakom trenutku što mogu više. Međutim, to nije sve u životu – ispričala je Lena koja je dodala da je mnogo više brinu rezultati prijemnog ispita koji je polagala pre takmičenja nego novinarska pitanja.

LenAMeyerLandrut Lena Mejer Landrut: Utisci nakon pobede

- Pred kraj glasanja ljudi iz nemačke delegacije su mi rekli da sam pobedila, ali ja sam stalno ponavljala da još nekoliko zemalja treba da glasa i uopšte nisam shvatala da je moja prednost tolika da me više niko ne može stići – objasnila je pevačica iz Hanovera koju danas u rodnom gradu očekuje velika proslava i prijem u gradskoj skupštini.

Na pitanje na koga je mislila dok je izvodila pesmu „Satellite“, Lena je odgovorila:
- Ne mislim dok pevam. Jednostavno u mom mozgu nema mesta za bilo šta drugo.

Kada su novinari iz Engleske pomenuli da po muzičkom stilu i načinu pevanja Lena podseća na britanske pevačice Lili Alen i Kejt Neš, predstavnica Nemačke je uzvratila konstatacijom da se ne divi niti da pokušava da kopira pomenute pevačice.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player