Lady Gaga pevala kraljici Elizabeti II
0 komentara

Objavljeno 09.12.2009 u 22:15

Velika prašina podigla se nakon saznanja da će Lady Gaga zabavljati birtansku kraljevsku porodicu. Pevačica se pojavila u crvenom lateks kostimu koje nije otkrivalo ni jedan deo njenog tela.

lady gaga kraljica Lady Gaga pevala kraljici Elizabeti II

U turističkom mestu Blakpul održana je tradicionalna zabava pod nazivom  “Royal Variety Performance” koja se organizuje u čast britanske kraljevske porodice, kraljice Elizabete II i njenog muža, princa Filipa koje je između ostalih  zabavljala i kontraverzna američka pevačica Lady Gaga.

lady gaga kraljica1 Lady Gaga pevala kraljici Elizabeti II

Upravo učešće Lady Gage izazvao je polemike i strah u vezi sa njenim nastupom i imidžom, a Lady Gaga se pojavila na ovoj večeri, humanitarnog karaktera, obučena u crvenoj lateks kreaciji koja nije otkrivala ni jedan deo njenog tela.

Nakon što je otpevala pesmu viseći sa plafona, došao je i “protokolarni” deo večeri. Elizabeta II je oduševljeno razgovarala sa pevačicom.

lady gaga kraljica2 Lady Gaga pevala kraljici Elizabeti II

Osim Lady Gage, britansku kraljevsku porodicu su zabavljali  Čaka Kan, Vopi Goldberg i Majli Sajrus, a grupa  Diversiti, koja je pobedila na ovogodišnjem šouu “Britain’s Got Talent”, izazvala je najveće oduševljenje.

Izvor: Opera-17.com

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player