Kućna pomoćnica trovala Gabrielu Spanic
0 komentara

Objavljeno 26.08.2010 u 20:01

Trisesetšestogodišnju zvezdu meksičkih telenovela, Gabrielu Spanic njenu majku i dvogodišnjeg sina, pokušala je  otruje njena kućna pomoćnica, Marcia Celeste Fernández Babio.

gabriela spanic 21 Kućna pomoćnica trovala Gabrielu Spanic

24-godišnja Marcia ih je trovala  poslednja četiri meseca amonijak sulfatom. Stavljala je male količine pa nisu odmah mogli da zaključe o čemu je reč, iako su povremeno imali glavobolje, bolove u stomaku i mučnine a bili su i hronično  umorni.

Kada su na kraju otišli doktoru, analizama je utvrđeno da u organizmu imaju amonijak sulfat i da se trovanje nastavilo, posledice bi bile katastrofalne. Glumica je tada otišla na policiju da bi prijavila svoju kućnu pomoćnicu i ona je uhapšena kad se vraćala u Meksiko iz Argentine. U torbi su joj našli dve bočice amonijak sulfata, a istu su količinu našli i u njenoj sobi u Gabrielinoj kući.

gabriela spanic 27 Kućna pomoćnica trovala Gabrielu Spanic

Nagađa se da je pomoćnica trovala glumicu i njenu porodicu zbog ljubomore. Pre je radila za Gabrielinu sestru bliznakinju, ali je ona otpustila jer je sumnjala da je špijunira kako bi Gabrieli govorila šta joj sve sestra radi.

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player