Kraj šou programa Opre Vinfri!
0 komentara

Objavljeno 20.11.2009 u 13:08

Snimanje emisije „Šou Opre Vinfri“ biće završeno 2011. godine nakon više od dve decenije koliko se emituje na televiziji, saopštila je producentska kompanija koja stoji iza tog programa, prenosi BBC.

oprah show Kraj šou programa Opre Vinfri!

Milijarderka Opra Vinfri, jedna od najuticajnijih žena u Sjedinjenim Američkim Državama, vodi šou program od 1986. godine. Portparolka njene producentske kuće Harpo nije rekla zašto je Opra donela ovakvu odluku, ali će ona sama o tome govoriti u jednoj od narednih emisija. Očekuje se da će Vinfri lansirati sopstveni tv kanal.
Šou Opre Vinfri je postao medijska institucija u SAD, sa prosečno sedam miliona gledalaca. Reporter BBC Ričard Lester kaže da su atmosfera emisije i iskreni razgovor redefinisali žanr šou programa i učinili Vinfrijevu najbogatijom crnom ženom na svetu.
Pisci koji su se pojavljivali u njenoj emisiji postajali su bestseleri preko noći, a podrška Opre vinfri Baraku Obami protumačena je kao ključna u njegovoj predsedničkoj kampanji.

oprah obama Kraj šou programa Opre Vinfri!

„Šo Opre Vinfri“ je i dalje najviše rangirana po gledanosti emisija u SAD, ali je broj gledalaca upola manji u odnosu na pre deset godina.
Cartsvo Opre Vinfri uključuje i magazine, radio eimisiju i od sledeće godine televizijsku mrežu “Opra Vinfri Network“.


Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player