Koliko ljubavnica ima Tajger Vuds, pitanje je sad?!
0 komentara

Objavljeno 07.12.2009 u 17:16

Ime najboljeg golfera svih vremena, Tajgera Vudsa se u poslednjih nekoliko nedelja provlači po svim mogućim američkim medijima i to ne po sjajnim sportskim rezultatima.

tiger woods flexing Koliko ljubavnica ima Tajger Vuds, pitanje je sad?!

Naime, za relativno kratko vreme,  nekoliko njegovih ljubavnica, mada im se  za sada ine zna tačan broj,  su počele da dele sa javnošću detalje iz njihovih afera sa Tajgerom.

Kako stvari trenutno stoje, Tajger je  odlučio da plati jednoj od ljubavnica, Rejčel Uhitel pozamašnu svotu novca kako bi se osigurao da mlada dama više ne objavi nikakve kompromitirajuće sadržaje iz njihove afere.

tajger vuds Koliko ljubavnica ima Tajger Vuds, pitanje je sad?!

Tajger Vuds i Rejčel Uhitel


Radar Online
, jedan od najpoznatijih gossip portala,  piše da su Vudsovi advokati ponudili svojim kolegama koji zastupaju gospođicu Uhitel između 1 i 3 miliona dolara u zamenu za ćutanje.

Osim što više ne sme da  komentariše njihovu aferu, Rejčel ne sme ni da daje novinarima  mailove ili poruke koje je razmenjivala sa slavnim sportistom. Iako su oboje demantovali aferu, ovim su dogovorom potvrdili da se nešto ipak dogodilo.

Međutim, taman kad je jedna ljubavnica rešena, otkrivena je nova afera slavnog golfera. Naime, javila se i peta Vudsova ljubavnica koja tvrdi da je brak Tajgera i Elin Nordegren od početka bio samo medijski trik.

elin Nordegren Koliko ljubavnica ima Tajger Vuds, pitanje je sad?!

Elin Nordegren

Davne 2004. Tajger je u klubu Roxy na Floridi upoznao dvadesetogodišnju konobaricu. Iako je već bio veren s Elin, odveo je neimenovanu devojku u svoj stan gde je započela afera koja se nastavila sledeće dve godine. Devojka tvrdi kako joj je Vuds nekoliko puta rekao da njegov brak nije stvaran, već je samo paravan, lažan je i služi samo kao dobra “priča za medije”.

Advokat neimenovane devojke Majkl O´Kvin zamolio je da se ne otkriva identitet njegove klijentkinje i rekao kako su ga već kontaktirali Vudsovi advokati i  da će uskoro javnost saznati više o svemu.

Budući da je Rejčel dobro prošla, možda se i mlađanoj konobarici smeše milioni.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player