Kako je Sandra Meljničenko proslavila 33. rođendan?
0 komentara

Objavljeno 03.05.2010 u 22:45

Bivša modelsica Sandra Meljničenko proslavila je 33. rođendan u Londonu, a iako su mnoge zvanice bile sprečene da dođu na party zbog paralisanog avio-saobraćaja, suprug joj je priredio intimnu zabavu.

Andrej i Sandra Meljnicenko Kako je Sandra Meljničenko proslavila 33. rođendan?

Rođendanski party bivše članice grupe Models, Sandre Meljničenko, ove godine nije bilo tako spektakularnih razmera kao prethodne, kada joj je voljeni suprug Andrej Meljničenko na nekoliko godina iznajmio ostrvo u Indijskom okeanu, ili kao pre tri godine, kada joj je četrdeset minuta na uvce pevala latino diva Dženifer Lopez.

Glamuroznu zabavu na imanju pokraj britanske prestonice ovoga puta sprečila je vulkanska prašina izazvana erupcijom na jednom islandskom glečeru. Avio-saobraćaj nad Evropom danima je bio paralisan, pa ni privatni avioni iz kolekcije jednog od najbogatijih Rusa nisu krstarili vazduhom.

Ipak, Meljničenko se potrudio da 21. april još jednom zlatnim slovima bude upisan u Sandrino sećanje, pa joj je upriličio veličanstvenu zabavu za uži krug prijatelja koji su se u tom trenutku nalazili na tlu Engleske.

sandra melnichenko1 Kako je Sandra Meljničenko proslavila 33. rođendan?

Šuška se da je na zabavi trebalo da peva R’N’B i pop zvezda Bijonse Nouls, ali da je zbog nemogućnosti sletanja na područje Velike Britanije bila sprečena da doputuje iz Amerike. Njenu muziku zamenile su note nekoliko evropskih zvezda, a umesto megalomanskim poklonima Andrej je ovoga puta svoju dragu obasipao strasnim poljupcima.

Rođendanu nije moglo da prisustvuje ni nekoliko Sandrinih prijatelja sa prostora bivše Jugoslavije, mada telefonske i čestitke u elektronskoj formi, nisu izostale.

Izvor: Story.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player