Kajli Minog: Čak i tokom terapija razmišljam o turneji!
0 komentara

Objavljeno 13.09.2010 u 16:02

Pevačica Kajli Minog priznala je da i dalje ide na terapiju zbog raka dojke i da često ima nuspojave zbog lekova koje prima.

kylie minogue sexy blue dress 01 Kajli Minog: Čak i tokom terapija razmišljam o turneji!

“Muka mi je, imam strašne glavobolje, umem da budem rastrojena i izgubljena, a često i plačem”, rekla je 42-godišnja Kajli kojoj je rak prvi put dijagnostikovan 2005. godine.

“Verujte mi, kod svog sam onkologa već isplakala reke suza i plačući ga molila: `Ne mogu više to da podnesem, skinite me s toga`, ali on je vrlo jasan  po tom pitanju i uvek mi kaže: `Moramo te izlečiti tako da moraš s tim da nastaviš jer ti pomaže`.

“S terapijom treba da završim početkom iduće godine i to će biti sjajno. Ipak, čula sam da je moguće da ću se osećati nesigurno kad  me skinu s lekova, jer sam se ipak dugo vremena oslanjala na njih. Biće to veliko prilagođavanje”, kaže pevačica.

kylie minogue sexy blue dress 10 Kajli Minog: Čak i tokom terapija razmišljam o turneji!

Osim prestanku lečenja, Kajli se raduje i budućim nastupima i albumima: “Rad je bio veliki deo mog oporavka. Čak i tokom intenzivnih terapija sam razmišljala o turneji. Morala sam tako, nisam znala šta drugo. Morala sam da mislim na budućnost”.

Izvor:Index.hr

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player